Opdrachtomschrijving:
Voor het derdejaars project ‘Me and Partners’ mochten wij een fictief bedrijf opstarten en op zoek gaan naar andere bedrijven die met ons samen zouden willen werken. In dit proces konden wij gebruik maken van de tools die wij hebben geleerd in de vakken: business strategy, adaptive content en service design.

Eindresultaat:
Een concept waarbij muzikanten hun inspiratie kunnen opslaan op een manier die het beste bij hen past. Muzikanten werken allemaal op hun eigen manier: teksten opslaan, melodieën opslaan, sfeer neer zetten met plaatjes etc. Er is nog geen concept met een platform waar dit allemaal mogelijk is. Wij willen al deze mogelijkheden van inspiratie opslaan op één platform zetten waardoor het voor muzikanten makkelijk is om de eerder opgeslagen inspiratie weer op te pakken en verder te gaan.
De gebruiker kan alles onder ‘projecten’ opslaan en zo stapsgewijs een concept opbouwen. Eén van de belangrijke functies die wij later willen implementeren is een samenwerkings- of doorstuurfunctie voor muzikanten in bandsferen. Zo raakt niemand meer wat kwijt en blijven ideeën gebundeld.

Link(s) naar meer info / demo(s) / filmpjes van het project:
https://youtu.be/pLngcOvVp4U
https://popapp.in/w/projects/561b8904b11794971d675bfe/preview

 

Afbeeldingen:

 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.