BATTERY

Charge your digital skills.

Trainingen voor professionals

Welkom bij het trainingsbureau van de opleiding Communication and Multimedia Design. Welkom bij BATTERY!

De plek waar professionals hun digital design skills (verder) ontwikkelen. De plek waar onze vakdocenten trainingen voor het bedrijfsleven verzorgen over gebruikersgericht ontwerpen van digitale producten.

Met op maat gemaakte trainingen voor teams houden we professionals future-proof en blijven wij als opleiding up-to-date van wat er speelt in het werkveld.

Onze trainingen (op maat)

Wij helpen professionals met op maat gemaakte trainingen om een mooiere (digitale) wereld te ontwerpen en te realiseren. We willen digitale producten die optimaal aansluiten bij de behoeften van de eindgebruiker. Onze trainingen richten zich dus op:

  • Gebruiksvriendelijk ontwerpen
  • Passend vormgeven
  • Techniek

Voor teams maken we trainingen, workshops, masterclasses, inspiratietalks op maat. Ook bieden we een aantal open trainingen waar jij je individueel op kunt inschrijven.

Neem contact op voor trainingsadvies.

Bekijk trainingen
Een selectie uit ons aanbod

Training op maat

Omdat elke organisatie een andere trainingsbehoefte heeft en het liefst z’n eigen case centraal zet, maken we onze trainingen passend op niveau en behoeften. Van inspiratiesessie tot meerdaagse training, incompany of op een externe locatie.

Trainingsadvies

Customer Journey Mapping

Voldoen aan de verwachtingen van de klant. En die dik overtreffen! Deze training leert je om de gebruikerservaring van jouw product of dienst inzichtelijk te maken en te optimaliseren met Customer Journey Mapping.

Meer lezen

Audio Design Challenge

Hoe ontwerp je geluid voor digitale producten?

Door hands-on en creatief met geluid bezig te zijn leer je over de eigenschappen van geluid, hoe je geluid kunt manipuleren en actief in kunt zetten als ontwerper.

Meer lezen

Onze trainers

De trainers van BATTERY werken ook als docent bij de opleiding Communication and Multimedia Design in Amsterdam. Hierdoor zijn ze een kei in het overbrengen van informatie en weten ze precies hoe ze een training spannend kunnen maken voor de doelgroep.

BATTERY voor wie?

Voor digitale professionals die zich verder willen verdiepen. Voor niet-digitale professionals die kennis willen maken met user-centered digital design. En natuurlijk voor onze CMD-alumni die al even meedraaien in het bedrijfsleven. Voor ieder niveau een training (op maat)!

Waarom BATTERY?

Opleiden is ons vak. En ons vak is digitaal ontwerp. En daar hebben we gigantische passie voor.
We houden de ontwikkelingen in de digitale wereld nauwlettend in de gaten en werken veel samen met het bedrijfsleven. Ook beschikken we over een VR-lab, Audio-lab en een Usabiliy-lab om ontwerpen te testen.

Meer informatie

Heb je interesse in een training of een vraag? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen kijken we dan waar je trainingsbehoefte ligt. Meestal is de trainer hier al bij betrokken. We kunnen je dan ook meer vertellen over de kosten. Onze cursussen zijn vrijgesteld van BTW.

Vul het formulier in of neem direct contact op met
Mattijs Blekemolen +31 (0)6 21156186.

Naam *

Naam bedrijf

Mailadres *

Telefoonnummer

Bericht

Heb je een vraag? Mail Bel