BATTERY

Charge your digital design skills.

Trainingen digital interactive design op maat

Onder de naam BATTERY geven de vakdocenten van de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) korte cursussen, masterclasses en workshops aan het bedrijfsleven over de laatste ontwikkelingen rondom digital design. Altijd op maat gemaakt, gericht op jouw situatie.

Door de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van multimedia design zien we dat er kennisachterstand ontstaat bij professionals en bedrijven. Ook worstelen bedrijven met een tekort aan personeel in dit vak. Dat terwijl de digitalisering in alle sectoren steeds belangrijker wordt. Daarom wil de opleiding CMD haar kennis ook beschikbaar stellen aan digitale professionals en alumni. Zo helpen wij hen future-proof te blijven en blijven wij op de hoogte van wat er speelt in het bedrijfsleven om te verwerken in onze lesstof.
Trainingen en Masterclasses
De kern van ons trainingsaanbod gaat over het gebruikersgericht ontwerpproces van digitale producten en diensten. Bijvoorbeeld masterclasses Persuasive design, Visual design, Front-end development, Customer journey mapping, User experience design, Datavisualisatie, HTML/CSS, Audio design. Meer onderwerpen vind je in ons curriculum.
Maatwerk
Alle trainingen worden op maat gemaakt. Elke organisatie en deelnemer heeft namelijk een specifieke trainingsbehoefte. Goed dus dat onze docenten zeer ervaren zijn in het verzorgen van diverse werkvormen. In overleg zullen wij een passend voorstel doen. Dit kan variëren van een inspiratiesessie of workshop tot een meerdaagse training. Vaak staat een specifieke case uit jouw organisatie centraal. Trainingen zijn in-company of op een externe locatie en het aantal deelnemers is bespreekbaar.
BATTERY voor wie?
BATTERY is er voor (digitale) professionals die in hun vak te maken krijgen met digital design. We bieden trainingen voor bijvoorbeeld product owners die de gebruikerservaring willen verbeteren, marketeers die hun website willen optimaliseren en managers die inzicht willen in hun big data. Maar ook masterclasses UX design voor UX designers, visual design voor visual designers en front-end development voor front-end developers.
Waarom kies je voor BATTERY?
Je wilt je natuurlijk laten trainen door hoofdpersonen in het vakgebied. Onze trainers houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo vliegen zij de wereld over voor de meest vooraanstaande conferenties, werken ze nauw samen met het bedrijfsleven en zijn ze betrokken bij vooruitstrevende adviesgroepen. Ook werken alle BATTERY-trainers als docent bij de opleiding Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Zodoende hebben zij multidisciplinaire didactische vaardigheden om de meest geschikte werkvorm te bepalen om jou helemaal up-to-date te krijgen.
Meer informatie?

Op welk(e) gebied(en) zou je een cursus willen volgen? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op met Douwke de Backer +31 (0)6 39 01 05 60.

Hoe kunnen wij helpen?

Heb je interesse in een training? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen kijken we dan waar je trainingsbehoefte ligt. Meestal is de trainer hier al bij betrokken. We kunnen je dan ook meer vertellen over de kosten. Professionals kunnen hier goed hun jaarlijkse scholingsbudget vanuit de organisatie voor inzetten. Voor ZZP’ers zijn opleidingsvouchers beschikbaar gesteld. Onze cursussen zijn vrijgesteld van BTW.

Bel +31 (0)6 39 01 05 60 of    Mail BATTERY