BATTERY

Charge your digital design skills.

Trainingen voor professionals op maat

Onder de naam BATTERY geven de vakdocenten van de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) trainingen, masterclasses en workshops aan het bedrijfsleven over digital interactive design.

De ontwikkelingen in multimedia design gaan razendsnel en als bedrijf heb je niet altijd de tijd om die bij te houden. Daarom willen wij onze kennis ook beschikbaar stellen aan digitale professionals en alumni. Zo helpen wij hen future-proof te blijven en blijven wij als opleiding op de hoogte van wat er speelt in het bedrijfsleven om te verwerken in onze lesstof.
Trainingen en Masterclasses
Gebruikersgericht ontwerpen van digitale producten en diensten. Dat is de kern van onze trainingen. Denk aan Customer journey mapping, Service design, Persuasive design, Datavisualisatie, Audio design. Meer onderwerpen vind je in ons curriculum.
Maatwerk
Omdat elke organisatie een andere trainingsbehoefte heeft en het liefst z’n eigen case centraal zet, maken we de trainingen op maat. Onze docenten zijn ervaren zijn in het verzorgen van diverse werkvormen en in overleg doen wij een passend voorstel. Van inspiratiesessie tot meerdaagse training; incompany of op een externe locatie.
BATTERY voor wie?
BATTERY is er voor digitale professionals die zich verder willen verdiepen. En voor niet-digitale professionals die meer willen leren over onderwerpen binnen digital design. Ook hebben we een specifiek aanbod voor CMD-alumni.
Waarom kies je voor BATTERY?
Onze trainers houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo bezoeken ze wereldwijd conferenties, werken ze nauw samen met het bedrijfsleven en zijn ze betrokken bij vooruitstrevende adviesgroepen. Als docent hebben zij multidisciplinaire didactische vaardigheden. Ook beschikt de opleiding over meerdere testlabs. Alles om jou helemaal up-to-date te krijgen!
Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op met Douwke de Backer +31 (0)6 39 01 05 60.

Hoe kunnen wij helpen?

Heb je interesse in een training? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen kijken we dan waar je trainingsbehoefte ligt. Meestal is de trainer hier al bij betrokken. We kunnen je dan ook meer vertellen over de kosten. Professionals kunnen hier goed hun jaarlijkse scholingsbudget vanuit de organisatie voor inzetten. Voor ZZP’ers zijn opleidingsvouchers beschikbaar gesteld. Onze cursussen zijn vrijgesteld van BTW.

Bel +31 (0)6 39 01 05 60 of    Mail BATTERY