BATTERY

Charge your digital design skills.

Trainingen digital interactive design op maat

Onder de naam BATTERY geven de vakdocenten van de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) korte cursussen, masterclasses en workshops over de laatste ontwikkelingen rondom digital design. Altijd op maat gemaakt, gericht op jouw situatie.

Door de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van multimedia design zien we dat er kennisachterstand ontstaat. Ook worstelen bedrijven met een tekort aan personeel met kennis op het gebied van digital design. Dat terwijl de digitalisering in veel sectoren een steeds prominentere rol gaat spelen. Daarom wil de opleiding CMD ook haar kennis beschikbaar stellen aan professionals, alumni en hele organisaties. Zo helpen wij hen future-proof te blijven en blijven wij op de hoogte van wat er speelt in het bedrijfsleven om te verwerken in onze lesstof.
Trainingen en Masterclasses
De kern van ons trainingsaanbod gaat over het gebruikersgericht ontwerpproces van digitale producten en diensten en alles wat daarbij komt kijken. Bijvoorbeeld Interaction design, Visual design, Front-end development, Customer journey mapping, User experience design, Persuasive design, Datavisualisatie, HTML/CSS, Audio design. Meer onderwerpen vind je in ons curriculum.
Maatwerk
Al onze trainingen worden op maat gemaakt. Elke organisatie en deelnemer heeft namelijk een specifieke trainingsbehoefte. Goed dus dat onze docenten zeer ervaren zijn in het verzorgen van diverse werkvormen. In overleg zullen wij een passend voorstel doen. Dit kan variëren van een inspiratiesessie of workshop tot een meerdaagse training. Vaak staat een specifieke case uit jouw organisatie centraal. Trainingen zijn in-company of op een externe locatie en het aantal deelnemers is bespreekbaar.
BATTERY voor wie?
BATTERY is er voor iedereen die in z’n vak te maken krijgt met digital design. Van beginner tot gevorderde. We bieden trainingen voor bijvoorbeeld product owners die de gebruikerservaring willen verbeteren, marketeers die hun website willen optimaliseren, managers die inzicht willen in hun big data, UX designers, visual designers en front-end developers die zich verder willen verdiepen, maar ook voor professionals die gewoon eens kennis willen maken met ons vak.
Waarom kies je voor BATTERY?
Trainingen zijn altijd op maat gemaakt.
Opleiden is ons vak!
Onze vakdocenten houden hun kennis up-to-date, staan midden in de markt en werken mee in de praktijk.
Meer informatie?

Op welk(e) gebied(en) zou je een cursus willen volgen? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op met Douwke de Backer +31 (0)6 39 01 05 60.

Hoe kunnen wij helpen?

Heb je interesse in een training? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Samen kijken we dan waar je trainingsbehoefte ligt. Meestal is de trainer hier al bij betrokken. We kunnen je dan ook meer vertellen over de kosten. Professionals kunnen hier goed hun jaarlijkse scholingsbudget vanuit de organisatie voor inzetten. Voor ZZP’ers zijn opleidingsvouchers beschikbaar gesteld. Onze cursussen zijn vrijgesteld van BTW.

Bel +31 (0)6 39 01 05 60 of    Mail BATTERY