BATTERY

Charge your digital design skills.

Cursussen digital interactive design

Vanuit BATTERY geven onze vakdocenten korte cursussen, masterclasses en workshops over de laatste ontwikkelingen rond digital interactive design. Hiermee helpen wij medewerkers en de organisaties waar zij voor werken voor een belangrijk deel 'future proof' te worden en te blijven.

BATTERY is een initiatief van docenten Communication and Multimedia Design. In gesprekken met (stage)bedrijven, merken wij steeds vaker een kennisachterstand m.b.t. de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Vaak zijn de ‘waan van de dag’ en drukke agenda’s oorzaak bij zowel ontwerpers als management om achterop te raken in de digitale ontwikkelingen. BATTERY is daarbij van toegevoegde waarde.
Onderwerpen
CMD docenten zijn gespecialiseerd in het ‘user centered’ ontwerpen van digitale producten en diensten. De kern van ons aanbod gaat over het ontwerpproces, interaction design, visual design en front-end development. Hieronder vallen tal van onderwerpen, zoals bijvoorbeeld Customer Journey Mapping, User Centered Design, Persuasive Design, Datavisualisatie, HTML/CSS, etc. Meer onderwerpen vind je in ons curriculum. In de cursus kan een specifieke case van de organisatie centraal staan.
Werkvormen
De docenten van BATTERY zijn zeer ervaren in het verzorgen van diverse werkvormen. Wij zullen een voorstel voor een cursus doen dat passend is bij de kennisbehoefte van de opdrachtgever. Deze voorstellen variëren van bijvoorbeeld een tweedaagse training en/of workshop tot een (wekelijkse) cursusdag over een aantal weken. Dit kan op locatie van de opdrachtgever of op een externe locatie met bijbehorende catering en faciliteiten. Het minimum en/of maximum aantal deelnemers is bespreekbaar.
Digitale professionals
Vanuit de opleiding CMD zien wij de volwassenheid van digital design: bij steeds meer organisaties vormt digital design een kernelement in de dienstverlening naar en communicatie met stakeholders. Zowel intern als extern. Om als organisatie en individu over voldoende digital interactive design skills te blijven beschikken is dus continue scholing belangrijk. BATTERY helpt om deze digitale professionals op te leiden. Medewerkers kunnen hier bijvoorbeeld zeer goed hun jaarlijkse scholingsbudget vanuit de organisatie voor inzetten. Voor ZZP’ers zijn opleidingsvouchers beschikbaar gesteld. Onze cursussen zijn vrijgesteld van BTW.
Hoe kunnen wij helpen?
Heb je interesse in een cursus? We nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend aangeven waar je kennisbehoefte ligt. Je kunt ook ons curriculum eens bekijken ter inspiratie. Als je een mailadres achterlaat kunnen we contact met je opnemen. Mocht je nog meer mensen kennen waarvoor dit interessant zou kunnen zijn, stuur ze deze pagina door. Dan kunnen we voor een kleine groep een cursus aanbieden. We kunnen je dan ook meer vertellen over de kosten voor de cursus. We hanteren een prijs per cursist per dagdeel. Hoe groter de groep, hoe voordeliger de prijs.
Interesse? Laat het ons weten!

Op welk(e) gebied(en) zou je een cursus willen volgen? Bijvoorbeeld: UX, customer journey mapping, design patterns, service design, persuasive design, HTML/CSS, User Centred Design, ...

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden om met ons samen te werken via BATTERY contact met op met Mattijs Blekemolen, coördinator externe samenwerking CMD.

Bel +31 (0)6 21 15 61 86 of    Mail Mattijs