MijnNovarum

MijnNovarum is een zorgapplicatie als ondersteuning bij het behandelen van obesitas. Het biedt de gebruiker de juiste toolset om grip te krijgen op het eetprobleem.

ISGA

ISGA is een digitale gids die nieuwe internationale studenten de weg leidt in het alledaagse leven van de prachtige studentenstad Amsterdam.

Binscope

Een applicatie die elke afvalbak in Amsterdam Centrum op een kaart weergeeft en kan voorspellen wanneer die geleegd moet worden aan de hand van een algoritme.

Review Trucker App

Een aanvulling op de bestaande Trucker app waarmee vrachtwagenchauffeurs parkeerplaatsen en faciliteiten kunnen beoordelen. Zo kunnen ze hun maten helpen met het vinden van een goede rustplek.

MedCases

MedCases is een mobiele applicatie voor dermatologen, waar onderling casussen, kennis, vragen, afbeeldingen en andere informatie uitgewisseld kan worden in een beveiligde en besloten omgeving.

Tickerus

Tickerus wordt een concert-discovery app. In tegenstelling tot de concurrentie richt Tickerus zich op organisatoren van kleine, intieme evenementen.

Trauma Toolkit

Trauma Toolkit is een mobiele (virtual reality) zelfhulpapplicatie die gebruik maakt van een EMDR-behandelprotocol om mensen met een herinnering van een traumatische ervaring te helpen.

Selfmanaging Online Support

Een digitale toepassing die beroepsmatige traumatisering tijdig signaleert en advisering geeft in benodigde hulpverlening of in zelfhulp.

Food & Fit

Food & fit is een mobiele app voor beginnende bodybuilders en helpt om effectief spiergroei te realiseren door een voedings- en trainingsschema voor te schrijven dat bij hun lichaam past.

Een glimlach op kantoor

Robotjes die je een glimlach op je gezicht moeten bezorgen op kantoor.

Smartbook

Het 'smartbook' van het boek Methode 15/33 - geschreven door de auteur Shannon Kirk - gebruikt geluid en animatie om een verdiepende leeservaring te creëren.

HoXi

HoXi is een applicatie waarbij je een taxi kunt bestellen voor een bepaald moment na het uitgaan. Deze taxi deel je met anderen waardoor je de taxikosten zo laag mogelijk kunt houden.

Virtual Reality Dining

Een virtual reality app ontwikkeld voor de Samsung Gear VR waarbij door middel van 360 graden video's kort maar krachtige informatie over de gerechten van restaurant WT Urban wordt overgedragen.

Clear BDD

Body Dysmorphic Disorder is een mentale stoornis waardoor mensen een obsessie krijgen over hun uiterlijk. Clear BDD helpt ex-BDD patiënten na hun behandeling om een terugval te voorkomen.

BlindSpot

BlindSpot is een community-powered native iOS applicatie die inzicht geeft in kwaliteit en gebruikersgemak van toegankelijke iOS applicaties voor visueel beperkten.

Ontwerp Je Eigen Dier

Jong en oud verlegt de grenzen van hun creativiteit door het ontwerpen van een dier met enkel een paar figuren via de Ontwerp Je Eigen Dier applicatie!

SocialShare

SocialShare het interactieve platform van het voedselloket Almere. Een online platform waarbij gebruikers elkaar kunnen helpen met de vaardigheden die zij bezitten.

Terror Map

Een kaart van West-Europa die weergeeft waar, hoeveel en wat voor soort terroristische aanslagen er plaats hebben gevonden tussen 1970 tot 2014.

CTO Lite

Deze applicatie zorgt ervoor dat topsporter Jenny de Jong niet vergeet om haar dagelijkse gegevens in te vullen voor het centrum van topsport Amsterdam.

Reefranger

Een meldpunt voor duikers van misstanden rond koraalriffen over de hele wereld.

TABOE

Schizofrenie is vaak onbegrepen en er heerst een taboe rond. De app TABOE stelt de gebruiker in staat om bepaalde psychoses zélf te ervaren en helpt hiermee dit taboe te doorbreken.

Koken met Koen

Een mobiele app voor tieners van 12 tot en met 14 jaar om meer te leren over het kookproces.

Eerste Hulp bij Wondapplicaties

Het eindproduct is een speciaal voor de wondzorgspecialist ontwikkelde applicatie die de dagelijkse praktijksituatie efficiënter maakt. Hierdoor kan er meer tijd en zorg gestoken worden in de cliënt.

Kantoorstoeltjes.nl

Kantoorstoeltjes.nl is een webshop die zich richt op de verkoop van design kantoorstoelen aan bedrijven.

Time 4:5

Met de Time 4:5 applicatie kun je elke keer als je onderweg bent spelletjes spelen die niet veel tijd en energie kosten.

MisofoMe

MisofoMe is een applicatie voor mensen die last hebben van de stoornis misofonie. De app biedt onder andere een groot aantal oefeningen die helpen de klachten te verminderen.

Music Vault

Een concept waarbij muzikanten hun inspiratie kunnen opslaan op een manier die het beste bij hen past.

K-DO

K-DO is een website waarop kadogevers door middel van het beantwoorden van persoonlijke vragen over de ontvanger inspiratie op kunnen doen hoe zij op attente wijze een passende belevenis kunnen geven.

Felice Home of Brands

Voor de kleding- en interieurwinkel Felice Home of Brands is een webwinkel en een systeem ontwikkeld dat een link vormt tussen de offline winkel, de webwinkel en social media.

Daskas

Een nieuwe website & webshop voor de cadeauwinkel Daskas die de gezellige sfeer van de winkel overbrengt.

This Is Happening

Kledingwinkel + kapperszaak voorzien van een vernieuwde website en webshop, inclusief twee concepten voor marketing.

My Health Diary

Digitaal fotodagboek dat op een positieve manier de patiënt bewust maakt van Body Dysmorphic Disorder.

Tijdens de jaarlijkse GOLDEN DOT AWARDS wordt het beste studentenwerk beloond met prijzen.