presentatie-kantoorstoeltjes1-web

Opdrachtomschrijving:
De rode draad van mijn (Sander Pronk) stageperiode was het onderzoeken, ontwerpen en het maken van een webshop met een achterliggend CMS. Deze webshop zal gebruikt worden om te testen en zo constant te verbeteren. Hierdoor zal de opdrachtgever altijd een webshop kunnen aanbieden waarvan zeker is dat deze goed inspeelt op de behoeftes van de gebruiker.

Eindresultaat:
Het eindresultaat is een prachtige webshop die op elk scherm mooi getoond wordt. De producten die verkocht worden op de website worden geleverd vanaf een leverancier die ons de toegang heeft gegeven tot een API waarmee we live de voorraad en dergelijke op kunnen halen. De prijzen en de voorraad lopen dus live mee en zullen nooit foutief worden getoond.

Er is veel aandacht besteed aan de manier waarop een gebruiker de webshop doorloopt en welke informatie getoond moet worden op welke plaats. Er is gekeken naar het gehele proces, van de eerste keer op de website tot het afrekenen en zelfs het ontvangen van een gekocht product. De eerste bestelling is uitgevoerd door de opdrachtgever zelf. Die was hier zeer tevreden mee. Alles verliep vlekkeloos en de stoeltjes waren de volgende dag nog binnen.

De opdracht is uitgevoerd door Sander Pronk met de visual designs van Koos Pol.

Link(s) naar meer info / demo(s) / filmpjes van het project:
http://kantoorstoeltjes.nl/

Afbeeldingen:

5 Comments

Leave a Reply