GDA 2021

Stuur hier je beste werk in. Deadline 28/6 om 18.00 uur.

Yes! Genomineerd. En nu?

Hi! Ben je door een CMD Amsterdam docent genomineerd voor de Golden Dot Awards 2021? Gefeliciteerd! Of ben je als student CMD in Amsterdam zelf trots op je werk en is een CMD docent dat met je eens? Op deze pagina kun je je beste werk inzenden voor de Golden Dot Awards (GDA) 2021. Het beste CMD studentenwerk van studiejaar 2020/21.

Je kunt je werk inzenden via het inzendformulier op deze pagina. Het is op dit moment nog niet bekend waar en wanneer de GDA 2021 plaats vindt. Houd rekening met begin juli 2021. Lees onderstaande informatie door, zodat je goed weet hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

Toelichting:

• Docenten CMD Amsterdam nomineren het beste studentenwerk voor de GDA 2021. Dit kan gedurende het hele studiejaar.
• Genomineerde studenten krijgen vervolgens een uitnodiging om hun werk via deze pagina in te zenden.
• Alle studenten CMD Amsterdam die trots zijn op hun werk mogen dit – met een toelichting van een CMD docent – inzenden voor de GDA 2021.
• Een vakjury bestaande uit professionals uit het werkveld beoordeelt de inzendingen en kiest de winnaars.
• De winnaars worden door dit jurylid bekend gemaakt tijdens de Golden Dot Awards.
• Genomineerde studenten hoeven hun werk zelf niet meer te presenteren. Het jurylid zal per project een korte toelichting geven.

Voorwaarden:

• Het werk moet gemaakt zijn tussen 1 september 2020 en 28 juni 2021.
• Inzenden van het werk geschiedt door een student CMD Amsterdam. Deadline voor inzenden is maandag 28 juni 2021 om 18:00 uur.
• Er is geen limiet aan het aantal werken / projecten dat ingestuurd wordt. Per project moet wel een aparte inzending worden gedaan.
• Het werk mag ook buiten de tijd van de opleiding gemaakt zijn (het moet wel op je digitaal portfolio zichtbaar zijn).
• Toetsing van het werk door het jurylid moet online gedaan kunnen worden (URL / filmpje / demo / screenshots / foto’s).
• Voor de inzendingen geldt geen geheimhoudingsplicht.
• Alleen compleet aangeleverd werk kan in behandeling worden genomen.
• Het ingezonden beeldmateriaal kan worden gebruikt voor publicaties van de Golden Dot Awards, mediapartners (aftermovie) en voor de presentatie tijdens de awardsuitreiking zelf. Door het inzenden van beeldmateriaal geef je automatisch toestemming om het voor deze doeleinden te publiceren.
Filmpjes
Een goed demo- en/of promofilmpje van je werk geeft de juryleden een beter beeld van de context van het product, wat het product in houdt en hoe het in zijn werk gaat. Het is niet verplicht, maar het werkt vaak wel verhelderend. Ter inspiratie hieronder een voorbeeld van een demo- en prototypefilmpje van de winnaar van 2020.

Demo-filmpje Scrollbook

Prototype-filmpje Scrollbook

Videoportret Winnaar GDA 2020

Contact GDA 
Voor vragen / ideeën / opmerkingen of als je wilt meehelpen met organiseren, kun je contact opnemen met de coördinator van de GDA 2021: Mattijs Blekemolen.

Mail Mattijs
Inzendformulier GDA 2021

Voornaam + achternaam inzender *

HvA emailadres inzender *

Genomineerd door CMD docent(en) *

Naam van het project / product *

Namen van de teamleden

Studiejaar *

Naam opdrachtgever

Korte omschrijving eindproduct (max. 200 tekens) *

Opdrachtomschrijving (max. 500 tekens) *

Eindresultaat (max. 1000 tekens) *

Upload hieronder max. drie high-res (liefst vrijstaande) afbeeldingen van het eindproduct (JPG of PNG). Minimaal 500 kb en max. 3mb per afbeelding. Bij voorkeur 150 dpi (i.v.m. print) of anders 1800 pixels breed.


Link(s) naar meer info / demo(s) / filmpjes van het project