Werk inzenden

We zijn benieuwd!

Yes! Genomineerd. En nu?

Hallo! Ben je door een CMD Amsterdam docent genomineerd? Gefeliciteerd! Of ben je als student CMD in Amsterdam zelf trots op je werk en is een CMD docent dat met je eens? Op deze pagina kun je je beste werk inzenden voor de Golden Dot Awards (GDA) 2019. Het beste CMD studentenwerk van studiejaar 2018 - 2019.

Je kunt je werk inzenden via het inzendformulier op deze pagina. Je hoeft het project niet voor een groot publiek te presenteren. Wel willen we alle nominaties voorafgaand aan de awardshow aan het publiek kunnen laten zien. Je hebt de mogelijkheid om een laptop te plaatsen met info over het project. Wij maken voor iedere genomineerde een poster o.b.v. de input van je inzending. Zo kunnen ook de juryleden nog bij je langskomen om vragen te stellen. Lees wel nog even onderstaande informatie door, zodat je goed weet hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

Toelichting:

• Docenten CMD Amsterdam nomineren het beste studentenwerk voor de GDA 2019. Dit kan gedurende het hele studiejaar.
• Genomineerde studenten krijgen vervolgens een uitnodiging om hun werk via deze pagina in te zenden.
• Alle studenten CMD Amsterdam die trots zijn op hun werk mogen dit – met goedkeuring van een CMD docent – inzenden voor de GDA 2019.
• Een vakjury bestaande uit professionals uit het werkveld beoordeelt de inzendingen en kiest de winnaars.
• De winnaars worden door dit jurylid bekend gemaakt tijdens de Golden Dot Awards en ontvangen daar hun prijs.
• Genomineerde studenten hoeven hun werk zelf niet meer te presenteren op het podium tijdens de awardshow. Het jurylid zal per project een korte toelichting geven.

Voorwaarden:

• Het werk moet gemaakt zijn tussen 1 september 2018 en 26 juni 2019.
• Inzenden van het werk geschiedt door een student CMD Amsterdam. Deadline voor inzenden is donderdag 27 juni 2019 om 18:00 uur.
• Er is geen limiet aan het aantal werken / projecten dat ingestuurd wordt. Per project moet wel een aparte inzending worden gedaan.
• Het werk mag ook buiten de tijd van de opleiding gemaakt zijn (het moet wel op je digitaal portfolio zichtbaar zijn).
• Toetsing van het werk door het jurylid moet online gedaan kunnen worden (URL / filmpje / demo / screenshots / foto’s).
• Voor de inzendingen geldt geen geheimhoudingsplicht.
• Alleen compleet aangeleverd werk kan in behandeling worden genomen.
• Het ingezonden beeldmateriaal kan worden gebruikt voor publicaties van de Golden Dot Awards, mediapartners (aftermovie) en voor de presentatie tijdens de awardsuitreiking zelf. Door het inzenden van beeldmateriaal geef je automatisch toestemming om het voor deze doeleinden te publiceren.
Promofilmpje
Een goed promofilmpje van je werk geeft de juryleden een beter beeld van de context van het product, wat het product inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Het is niet verplicht, maar het werkt vaak wel verhelderend. Ter inspiratie hieronder een aantal filmpjes van GDA nominaties van voorgaande jaren. Het hoeft niet per sé in het Engels trouwens :)

Aftermovie GDA 2018
Alvast een beetje in de stemming komen? Zie hoe de confetti vorig jaar door de zaal vloog:

Contact GDA 
Voor vragen / ideeën / opmerkingen of als je wilt meehelpen met organiseren, kun je contact opnemen met de coördinator van de GDA 2019: Mattijs Blekemolen.

Mail Mattijs
Inzendformulier GDA 2019

Voornaam + achternaam inzender *

HvA emailadres inzender *

Genomineerd door CMD docent(en) *

Naam van het project / product *

Namen van de teamleden

Studiejaar *

Naam opdrachtgever

Korte omschrijving eindproduct (max. 200 tekens) *

Opdrachtomschrijving (max. 500 tekens) *

Eindresultaat (max. 1000 tekens) *

Upload hieronder max. drie high-res (liefst vrijstaande) afbeeldingen van het eindproduct (JPG of PNG). Minimaal 500 kb en max. 3mb per afbeelding. Bij voorkeur 150 dpi (i.v.m. print) of anders 1800 pixels breed.


Link(s) naar meer info / demo(s) / filmpjes van het project