Nominaties Golden Dot Awards 2018
Deadline inzenden: vrijdag 29 juni 2018

Charge Station Monitoring

De Charge Station Monitoring web applicatie is een dashboard die gebruikt wordt voor het monitoren, onderzoeken en oplossen van problemen betreffende de operatie van charge stations over de hele wereld.

Logboek van Lizz

Een logboek gemaakt voor het vak Ontwerpgeschiedenis. Vol met creatieve aantekeningen, mijn kijk op het leven en artikelen.

Logboek van Soula

Een logboek voor het propedeusevak Ontwerpgeschiedenis. Dit boek dient als inspiratiebron met afbeeldingen en eigen creaties in de art deco stijl die behandeld is in dit vak.

Middeninkomens op de woningmarkt

Een korte video en bijbehorende website die de gevolgen van de ontwikkelingen in de Amsterdamse huizenmarkt voor gezinnen met een middeninkomen visualiseert.

Politievloggers en privacy in beeld

Een interactieve datavisualisatie waarin de video's van politievloggers Jan-Willem en Tess onder de loep worden genomen met betrekking tot de privacy van de daders/slachtoffers in de video's.

The Bigger Picture

Een interactieve datavisualisatie met een vergelijking tussen verschillende tv series. Aan de hand van twee gerenommeerde TV series zoek ik uit waarom de ene serie steeds beter wordt, terwijl de andere na een aantal seizoenen af begint te takelen.

Fietsie

Fietsie is een app in combinatie met een beaconsticker die je op je fiets plakt. Wanneer je een connectie tussen de app en sticker maakt kun je je fiets binnen enkele seconden weer terugvinden.