Golden Dot Awards

Tijdens de Golden Dot Awards (GDA) 2017 worden prijzen uitgereikt aan het beste werk van het afgelopen studiejaar van studenten CMD Amsterdam.

Dit werk wordt genomineerd door docenten van de opleiding. Studenten kunnen vervolgens zelf hun werk inzenden op deze pagina. De GDA 2017 vindt plaats op woensdag 5 juli 2017 in de WesterUnie Amsterdam. Exacte tijdstip volgt nog, maar reken op het einde van de middag met borrel na afloop!
Genomineerd? Gefeliciteerd!

Ben je door CMD docenten genomineerd? Of ben je als CMD Amsterdam student zelf trots op je werk en is een CMD docent dat met je eens? Op deze pagina kun je je beste werk inzenden voor de Golden Dot Awards 2017.

Je kunt je werk inzenden via het inzendformulier op deze pagina. Je hoeft het project niet voor een groot publiek te presenteren. Wel willen we alle nominaties voorafgaand aan de awardshow aan het publiek kunnen laten zien. Je hebt de mogelijkheid om een laptop te plaatsen en een poster te maken met info over het project. Zo kunnen ook de juryleden nog bij je langskomen om vragen te stellen. Alle genomineerden ontvangen sowieso een verrassing. Lees wel nog even onderstaande informatie door, zodat je goed weet hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

Toelichting:

• Docenten CMD Amsterdam nomineren het beste studentenwerk voor de GDA 2017. Dit kan gedurende het hele studiejaar.
• Genomineerde studenten krijgen vervolgens een uitnodiging om hun werk via deze pagina in te zenden.
• Alle studenten CMD Amsterdam die trots zijn op hun werk mogen dit – met goedkeuring van een CMD docent – inzenden voor de GDA 2017.
• Een vakjury bestaande uit professionals uit het werkveld beoordeelt de inzendingen en kiest de winnaars.
• De winnaars worden door dit jurylid bekend gemaakt tijdens de Golden Dot Awards en ontvangen daar hun prijs.
• Genomineerde studenten hoeven hun werk zelf niet meer te presenteren op het podium tijdens de awardshow. Het jurylid zal per project een korte toelichting geven.

Voorwaarden:

• Het werk moet gemaakt zijn tussen 1 september 2016 en 25 juni 2017.
• Inzenden van het werk geschiedt door een student CMD Amsterdam. Deadline voor inzenden is 25 juni 2017.
• Er is geen limiet aan het aantal werken / projecten dat ingestuurd wordt. Per project moet wel een aparte inzending worden gedaan.
• Het werk mag ook buiten de tijd van de opleiding gemaakt zijn (het moet wel op je digitaal portfolio zichtbaar zijn).
• Toetsing van het werk door het jurylid moet online gedaan kunnen worden (URL / filmpje / demo). Offline werk kan derhalve niet worden gehonoreerd.
• Voor de inzendingen geldt geen geheimhoudingsplicht.
• Alleen compleet aangeleverd werk kan in behandeling worden genomen.
• Het ingezonden beeldmateriaal kan worden gebruikt voor publicaties van de Golden Dot Awards, mediapartners (aftermovie) en voor de presentatie tijdens de awardsuitreiking zelf. Door het inzenden van beeldmateriaal geef je automatisch toestemming om het voor deze doeleinden te publiceren.
Promofilmpje
Een goed promofilmpje van je werk geeft de juryleden een beter beeld van de context van het product, wat het product inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Het is niet verplicht, maar het werkt vaak wel verhelderend. Ter inspiratie hieronder een aantal filmpjes van GDA nominaties van vorig jaar. Het hoeft niet per sé in het Engels trouwens :)

Contact GDA 
Voor vragen / ideeën / opmerkingen of als je wilt meehelpen met organiseren, kun je contact opnemen met de coördinator van de GDA 2017: Mattijs Blekemolen.

Mail Mattijs
Inzendformulier GDA 2017

    Voornaam + achternaam inzender *

    HvA emailadres inzender *

    Genomineerd door CMD docent(en) *

    Naam van het project / product *

    Namen van de teamleden

    Studiejaar *

    Naam opdrachtgever

    Korte omschrijving eindproduct (max. 200 tekens) *

    Opdrachtomschrijving (max. 500 tekens) *

    Eindresultaat (max. 1000 tekens) *

    Upload hieronder max. drie high-res (liefst vrijstaande) afbeeldingen van het eindproduct (JPG of PNG). Minimaal 500 kb en max. 3mb per afbeelding.



    Link(s) naar meer info / demo(s) / filmpjes van het project