Alumni

Ontdek hoe je als oud-student betrokken kunt blijven.

Afgestudeerd bij CMD?

Hopelijk werk je aan mooie projecten en ben je op een plek gekomen waar je talenten goed tot hun recht komen. We zijn daar stiekem best wel nieuwsgierig naar. Blijf je nog even bij ons?

CMD Amsterdam organiseert speciaal voor haar alumni momenten waarbij je elkaar kunt ontmoeten. Dit is een geweldige kans om je aan te sluiten bij een veilige netwerkomgeving van afgestudeerden van CMD (en Interactieve Media). Samen kun je kennis, projecten en vacatures uitwisselen en praten over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Slack

Als oud-student van CMD Amsterdam (of IAM) kun je gebruik maken van een exclusieve Slack omgeving, speciaal ingericht voor alumni.

De Slack is een online kennis- en ontmoetingsplek voor kennisdelingonderlinge supportinspiratie en/of aanbod van projecten en vacatures.

Aanmelden voor slack

Verhalen van alumni

Stiekem zijn we erg nieuwsgierig naar je werk. Soms vinden we een verhaal zo inspirerend dat we het graag verwerken tot een blog of video.

Onze studenten vinden inspiratie en waardevolle inzichten door naar je te luisteren. Momenteel maken we een reeks videoportretten waarbij we alumni interviewen en vragen stellen over hun loopbaan en werk, én we zijn nog op zoek naar kandidaten!

AanmeldenBekijk videoportretten

Evenementen

We brengen je graag weer in contact met je oude studiegenoten en docenten. Jaarlijks organiseren we een aantal evenementen waarbij je nieuwe- of bekende mensen (weer) kunt ontmoeten. Ben je erbij?

Ons eerstvolgende evenement:

Puck & Play

20 juli 2022

Ready, set, GO!

Of je nu van houd van Airhockey, Mario Kart of Jenga. Het kan allemaal, in de Airhockey walhalla Puck.
20 juli 19:00 is het tijd voor een gezellige borrel in Club Puck te Amsterdam. Ben jij (net) afgestudeerd? en ben jij klaar om je mede alumni te ontmoeten en hen uit te dagen voor een spannende airhockey battle? Dit wil je niet missen!

Meld je aan!

Kun jij iets terug geven aan de opleiding?

Veel oud-studenten bewijzen zich als fantastische partners van de opleiding. Met trots beschouwen we ze dan ook als goede vrienden van CMD Amsterdam!

Bovendien vinden studenten het erg leuk om je te zien en spreken. Ze kunnen veel van je leren, en jij van hen. Er zijn veel manieren om terug te investeren in ons onderwijs. Help je mee?

Lees meer over samenwerken

Stages

Onze studenten doen tijdens hun studie praktijkervaring op tijdens een korte stage (10 weken) en lange stage (20 weken). Als oud-student kun je een goede brug vormen tussen je werkgever en de opleiding en met de juiste ervaring een student begeleiden tijdens zijn/haar stageperiode.

Gastdocent

Kennis hoort gedeeld te worden! We zijn benieuwd naar wat je te vertellen hebt en zoeken graag een plekje in ons curriculum dat past bij je verhaal.

Projectpartner

CMD Amsterdam is altijd geïnteresseerd in vraagstukken en mogelijkheden om samen met werken haar alumni. Heb of werk jij aan een project wat je ook interessant lijkt voor CMD studenten? Laat het ons weten. We kunnen in gesprek gaan en kijken naar de mogelijkheden.

Adviesraad

Wordt onderdeel van de Opleidingsadviesraad (OAR)!
De OAR bestaat uit professionals en CMD medewerkers. Gedurende het jaar komt de OAR een aantal keer samen om te praten over de ontwikkelingen in ons vakgebied en hoe of wij als opleiding nog de juiste ontwerpers opleiden voor dit (toekomstige) vakgebied. Daarnaast wordt er veel kennis en ervaring onderling gedeeld.

Lijkt dit je interessant? Stuur een mailtje naar Peter Buis p.f.buis@hva.nl

Relevant nieuws

CMD Alumni Coördinator gezocht! (0,2 FTE)

27 juni 2022

Er komt een plekje vrij in ons team. Ken of ben jij iemand die sociaal is, goed in teksten schrijven, en mooie uitingen kan ontwerpen? Heb je stiekem ook nog een beetje liefde voor CMD? Check it out!

Lees meer

Verhalen van alumni: Yara van Schaik

6 oktober 2021

In de verhalen van alumni lichten we ervaringen uit van onze oud-studenten. Hoe hebben zij CMD ervaren en waar zijn ze na hun studie mee bezig? Vandaag het verhaal van alumna Yara van Schaik.

Lees meer

De start van een wederzijds voordelige CMD community

15 november 2019

Hoe blijf je scherp in een vakgebied waarin iedere dag dingen kunnen veranderen? Wat kan CMD Amsterdam nog voor oud-studenten (alumni) van de opleiding betekenen?

Lees meer

Mis geen uitnodiging: update je contactgegevens!

We nodigen je graag uit om betrokken te blijven bij CMD en om je aan te sluiten bij onze Alumni Community.

Na het behalen van je diploma komt je HvA e-mail te vervallen. Uitnodigingen voor evenementen en nieuwsberichten versturen we dan naar het privé adres dat in het systeem van de HvA bekend is, naar alle waarschijnlijkheid zijn dat nog de gegevens die je gebruikte tijdens je inschrijving via Studielink. Als je geen bericht wilt missen, is het handig om te kijken of deze gegevens nog actueel zijn!

Gegevens bijwerken

Contact

Tip? Suggestie? Leuk idee? Laat van je horen!

Anouk Drenthe
Alumni Coördinator
06 28 34 16 23

Renske Steenbrink
Alumni Coördinator
r.j.m.steenbrink@hva.nl
06 16 10 47 87

Mattijs Blekemolen
Externe samenwerking
m.blekemolen@hva.nl
06 21 15 61 86